• Mitől válik élménnyé a nyaralás?

  Mitől, ha mindenki mást akar? A gyerekek egész nap a vízben lennének, a felnőttek talán az udvaron grilleznének, de akad olyan is, aki az árnyékban olvasna... A lényeg, hogy kilépjünk a mindennapok megszokottságából! Önöknek mi a fontos?

  Kérdezze meg, hogy nálunk van-e, tudunk-e vele szolgálni a Dónia Vendégházban?

 • Családi orvosság a ködös, esős őszre!

  Kire ne lennének rossz hatással a rövid nappalok, az esős hétvégék, a kihalt városi utcák, a sáros cipők és hideg reggelek. A gyerekeken is érezni, hogy valamit tenni kell, mert különben könnyen előfordul, hogy a szülők "agyára mennek". Ezt valahogy ki kell védeni!

  Kattintson, és nézze meg, hogy mivel lehet lekötni a gyerekek energiáját ősszel!

 • Télen is lehet "örömködni"

  Unja már, hogy be van szorulva a család a lakásba? Mindenkit elkedvetlenít a város szürkesége? A szakértők szerint az utazás, a felüdülés még az immunrendszerünknek is jót tesz. Engedje Ön is, hagy töltődjön fel az egész család energiával, élménnyel, együtt töltött órákkal egy utazás során!

  Kattintson, és válasza ki, melyik téli "örömködés" való Önöknek!

 • Mit tartogat számunkra a tavasz?

  Elég volt a télből!? Ki a szabadba, süssön a nap, nyíljanak a virágok! Ismeri ezt az érzést? Csak éppen nem tudja, hová is induljon, mit is csináljon, mert még hűvös van, eső is jöhet, a strandok is zárva....
  Mit lehet ilyenkor tenni? Hogyan lehet felébreszteni a családot a téli "punnyadásból"?

  Kattintson, és nézze meg a Dónia Vendégház lélekébresztő tippjeit!

Telefonon kérdezne?

Elérhetőségünk: +36 70 459 5320