• Téli túra nem csak bátraknak

  A téli túrázás több mint aminek látszik: ha hó van, akkor minden móka bevethető! De ha nincs, az sem baj, mert a geocachinget, sőt a tanösvényeket is jobban szeretik a gyerekek, mint unatkozni a latyakos városban! Mert biztos, hogy Ön sem szeretné, ha gyermeke egész hétvégén valamelyik kütyüjét nyomkodná a szobában...

  Kattintson, nézzen szét a téli túrák között! A Foglalás menüpont alatt egyeztethet hozzá időpontot a Dóniába.

 • Nagyobb gyermek = szélesebb programválaszték

  Szeretné, ha gyermekeinek a lehető legtöbb élményben, kalandban, szórakozásban, esetleg játszva tanulásban lenne részük a szünetek alatt? Az egri vár kazamatái, a líceum varázstornya, a minaret magassága eddig még minden gyereket elbűvölt! Próbálják ki Önök is!

  Kattintson, és nézzen szét az egri kínálatban!
  Szabad hétvégéért a Dóniába pedig kattintson a Foglalás menüpontra!

 • Téli horgászat - már önmagában kaland

  Különleges, igazán férfias vállalkozás a téli horgászat! Hátha még jég is van... 10 cm-es jégvastagságnál Szalókon indul a lékhorgászat! Nálunk a horgászat ideje alatt a család nyugodtan fürdőzhet valamelyik közeli termálfürdőben!

  Kattintson, nézze meg téli szállásárainkat, vagy a Foglalás menüpont alatt érdeklődjön a szabad időpontokról!

 • Kinti hideg ellen benti wellness, élményfürdő

  Megvan a hangulata annak is, amikor kinn hideg van, esik a hó, mi pedig beülünk a forró szaunába... A gyerek az élményfürdőben kitombolják magukat, úgyhogy akár egy forralt bor is beférhet az esti programok közé!

  Kattintson, és kérdezze meg, hogy melyik téli hétvégére szabad még a Dónia vendégház!